Maxivision – Koko Kodin TVTV palvelut Maxivision

 

Maxivision tuo käyttöösi kaikki parhaat suomalaiset kanavat sekä suosituimmat Maxivision kanavapaketit, kuten C More ja Viasat urheilu- ja elokuvakanavat ja C More elokuvakirjaston sisällöt kirkkaalla HD-laadulla. Ja kun et ehdi katsoa livenä, kätevät tallennusominaisuudet mahdollistavat katselun silloin kun sinä haluat. 

Helposti alkuun pääset Maxivision Peruspalvelun avulla, joka sisältää jo huimat 20 kanavaa. Saat tilattua Peruspalvelun Kuuskaistan kautta. Kun hankit useamman boksin, teet Maxivisionista todellisen Koko Kodin TV:n. Voit katsoa tallenteita ja tilaamiasi kanavapaketteja jokaisella Maxivision boksilla varustetulla televisiolla. Voit aloittaa esimerkiksi C Moren tai Viasatin urheilulähetyksen olohuoneen sohvalta, ja katsoa sen loppuun makuuhuoneen televisiosta tai mobiililla. Etkä maksa kuin yhdestä palvelusta. Yksi kanavatilaus – monta katselumahdollisuutta!

Peruspalvelun kanavat: YLE 1 HD, YLE 2 HD, MTV3 HD, Nelonen HD, YLE Teema & Fem HD, SUB HD, LIV HD, TV5 HD, Kutonen HD, JIM, Fox HD, Frii HD, AVA HD, Hero HD, TLC, NatGeo HD, IskelmäTV Harju & Pöntinen, AlfaTV HD

Ilmainen Bonus kanavapaketti: Eurosport HD, Discovery Channel

Lisätietoja palvelusta saat Maxivisionin nettisivuilta