Maxivision – Koko Kodin TVTV palvelut Maxivision

 

Maxivision tuo käyttöösi kaikki parhaat suomalaiset kanavat sekä suosituimmat Maxivision kanavapaketit, kuten C More ja V-Sport urheilu- ja elokuvakanavat ja C More elokuvakirjaston sisällöt kirkkaalla HD-laadulla. Ja kun et ehdi katsoa livenä, kätevät tallennusominaisuudet mahdollistavat katselun silloin kun sinä haluat. 

Helposti alkuun pääset Maxivision Peruspalvelun avulla, joka sisältää jo huimat 20 kanavaa. Saat tilattua Peruspalvelun Kuuskaistan kautta. Kun hankit useamman boksin, teet Maxivisionista todellisen Koko Kodin TV:n. Voit katsoa tallenteita ja tilaamiasi kanavapaketteja jokaisella Maxivision boksilla varustetulla televisiolla. Voit aloittaa esimerkiksi C Moren tai Viasatin urheilulähetyksen olohuoneen sohvalta, ja katsoa sen loppuun makuuhuoneen televisiosta tai mobiililla. Digiboksilla ja Peruspalvelu -kanavapaketilla saat 18 HD-kanavaa sekä hankit lisäkanavat, kanavapaketit ja Tallennuspalvelun vaikka vain kuukaudeksi kerrallaan. Peruspalvelu -kanavapaketti (5,90 €/kk) on edellytys digiboksin toiminnalle, ja se on aina digiboksikohtainen. Digiboksissa on valmiina YouTube ja SVT Play -sovellukset. Yksi kanavatilaus – monta katselumahdollisuutta!

Peruspalvelu -kanavapaketilla ja digiboksilla katsot 18 HD-kanavaa: YLE 1, YLE 2, MTV3, Nelonen, Hero, YLE Teema & Fem, FOX, Sub, Jim, Kutonen, TV5, LIV, AVA, Frii, TLC, National Geographic, AlfaTV ja Paramount Network!

18 HD-kanavan lisäksi Peruspalveluun sisältyvät automaattisesti Yle TV1 alueuutiskanavat: YLE1 Lappi,  YLE1 Pohjois-Suomi, YLE1 Pohjanmaa, YLE1 Keski-Suomi, YLE1 Itä-Suomi, YLE1 Kanta- ja Päijät-Häme, YLE1 Kaakkois-Suomi,  YLE1 Lounais-Suomi ja YLE1 Pirkanmaa.

Asiakasetuna lisäksi kaksi HD-laatuista Bonus -kanavaa: Eurosport 1 ja Discovery Channel. Bonus-kanavat tulee aktivoida Palvelukeskuksen Kaupassa aina vuodeksi kerrallaan.

Videokirjastot Bonus-kanaville: Eurosport 1, Discovery Channel, joita katsot takautuvasti seitsemän päivän ajan digiboksiltasi.

Mobiilipalvelun, joka on osa Peruspalvelua. Mobiilipalvelun saat käyttöösi lataamalla ilmaisen Maxivision Viihde -mobiilisovelluksen, jota käytät älypuhelimellasi ja tabletillasi.

Mobiilisovelluksen, joka on ladattavissa puhelimelle ja tabletille Google Play (Android) tai App Store (Apple) sovelluskaupasta. Mobiilisovelluksessa käytössäsi on ohjelmaopas kaikille Peruspalvelun kanaville sekä tilatuille lisäkanaville. Sovelluksen avulla pystyt seuraamaan suoria lähetyksiä Yle 1, Yle 2, Yle Teema & Fem sekä FOX -kanavalta EU:n jäsenmaissa. Muita Peruspalvelun kanavia pystyt katsomaan tallenteen kautta, kun sinulla on voimassa oleva tilaus Tallennuspalvelusta. Mobiilisovelluksen kautta pystyt myös seuraamaan C More Sport, V sport urheilukanavia ja Telia Liigapassia, kunhan sinulla on kyseinen kanavapaketti tilattuna.

Lisätietoja palvelusta saat Maxivisionin nettisivuilta